Gode sommerhusområder for dig der vil se hvaler

Vidste du at Danmarks farvande er hjemsted for et overraskende stort udvalg af hvaler? Den er skam god nok, og i de senere år er stadig flere arter begyndt at besøge vores himmelstrøg. Er du klar på at komme ud og se nærmere på det? Og vil du kombinere det med en tur i sommerhus? Så er det nu du skal til at planlægge din tur. Foråret og sommeren står nemlig for døren, så det er bare om at finde havemøblerne frem, få booket dit sommerhus, og få kommet afsted. Her ser vi nærmere på hvilke sommerhusområder du bør overveje at besøge.

Book et sommerhus i Nordjylland, og husk at medbringe havemøblerne

For nylig blev over en håndfuld spækhuggere observeret ud for Skagen. En fuldstændig fantastisk oplevelse for dem der var så heldige at beskue det, så måske du også selv bør holde ferie i Skagen? I så fald bør du booke dit sommerhus nu, samt ikke mindst finde havemøblerne frem, så de er klar til at blive taget med på turen. Det er i øvrigt et glimrende tidspunkt at købe sine havemøbler lige nu, da priserne på dem typisk stiger i sommerperioden. Kig derfor forbi webshoppen Bra Möbler, som har et stort udvalg.

Glimrende mulighed for at se marsvin og delfiner i Lillebælt

Måske bør du i stedet pakke havemøblerne, og tage dem med dig til et sommerhus i området omkring Lillebælt. Her er der i hvert fald på det seneste observeret adskillige delfiner, og det er også her at mange af Danmarks marsvin lever. Held og lykke med din kommende hvalsafari, og nyd ferien i sommerhuset!

29 Mar 2022